Juhlakauden makeimmat

Voglian kevään 2018 Lively-Lovely –juhlamallisto on sokerisen suloinen ja hattaraisen herkkä olematta kuitenkaan ällömakea. Naiselliset linjat ja selkeät leikkaukset ovat tyylikkään malliston kulmakiviä joiden vastapainona kankaissa sekä kuoseissa läikkyvät karkkipinkki, ranskanpastillit, pehmis, vaahtokarkit ja lakritsi.
 

Vuoritettu juhlamekko
OVH 179€

Suoralinjainen mekko
OVH 149€

Jacquard-kudottu mekko
OVH 169€

Upea kuosimekko
OVH 149€


Juhlakauden klassikko on hyvin leikattu mekko, joka istuu kantajansa yllä kuin valettu. Lively-Lovely –mallistosta pääset valitsemaan neljästä eri mekkomallista mieluisimman. Poimitko itsellesi vadelma-lakritisia, ranskanpastilleja, vaahtokarkkia vai hattaraa?

Kesän tulon tunnistaa myös henkäyksenkeveistä, kauniisti laskeutuvista puseroista, joita mallistossa on sekä viskoosisena että pellavaisena. Yhdistä hempeä yläosa kevään trendikkäimpään alaosaan, valkoisiin farkkuihin, tai kokeile voimakkaampaa kontrastia tummansinisen kanssa.
 

Juhlapusero viskoosisatiinia OVH 99€

Pellavapusero 85€

Satiinipusero OVH 95€


Lively-Lovely –mallisto on itsessään kuin pieni koru, eivätkä asut kaipaa seurakseen muuta kuin sirot kengät. Jos kuitenkin haluat huurteen karamellisi päälle, voit kruunata juhla-lookisi korumaisella pikkulaukulla.

Nappaa alta ohje ja herkuttele samalla, kun napsit uutuusmalliston makeimpia paloja Voglian verkkokaupasta. Lively-Lovelyn löydät toki myös kaikista Voglia-myymälöistä!

MANSIKKAVAAHTIKSET

7 liivatelehteä

3 munanvalkuaista

2 rkl mansikanmakuista tomusokeria

2 ¼ dl sokeria

2 rkl glukoosisiirappia / vaaleaa siirappia

½ dl vettä

2 dl tomusokeria

1 dl perunajauhoja

 

Digitaalinen lämpömittari

Halutessasi voit maustaa vaahtikset elintarvikearomilla

 

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan noin 10 minuutiksi. Vaahdota sillä aikaa valkuaiset ja tomusokeri napakaksi vaahdoksi.

2. Mittaa paksupohjaiseen kattilaan vesi, sokeri ja siirappi.

3. Kiehuta seos 100-asteiseksi.

4. Kuumenna ½ dl vettä mikroaaltouunissa ja liuota liivatelehdet veteen.

5. Kuumenna sokeriliemi 127-asteiseksi ja kaada valkuaisvaahdon joukkoon. Vatkaa samalla voimakkaasti.

6. Lisää liivate ja jatka vatkaamista, kunnes massa on kiinteää ja kiiltävää.

7. Tee tomusokeri-perunajauhoseoksesta peti uunipellille ja pursota vaahtokarkkimassasta tankoja tai yksittäisiä karkkeja.

8. Anna jähmettyä huoneenlämmössä. Leikkaa tangot paloiksi ja pyörittele valmiit palat tomusokeri-perunajauhoseoksessa.