MEET THE VOGLIA FAMILY

PERHEYRITYS VOGLIA:
NYT KOLMANNESSA SUKUPOLVESSA

On ollut kunnia aloittaa Voglian uutena toimitusjohtajana, isäni Markku Virtasen, ja hänen isänsä Pertti Virtasen jalanjäljissä. Isoisälläni oli pitkään unelma uudesta naistenvaatekonseptista, ja hän perusti Voglian vuonna 1983. Osuvasti, hän nimesi yrityksen Vogliaksi, joka suomennettuna tarkoittaa tahtoa. Isäni Markku ja äitini Kristiina aloittivat työt Voglialla pian perustamisen jälkeen ja nyt kolmas polvi - minä yhdessä veljeni ja siskojeni kanssa - jatkamme perheemme isoisäni haaveesta alkanutta tarinaa.

Kuvassa: Markku, Katriina, Pauliina, Marjaana ja Kristiina Virtanen. Valtteri Virtanen puuttuu kuvasta.

VASTUULLISTA MUOTIA SUOMESTA

Isoisäni toi visionsa eloon, esitellen korkealaatuisen, Italia-henkisen malliston suomalaisille naisille. Ensimmäiset tikkinsä Voglia sai hämeen sydämessä Hämeenlinnassa, jossa pääpaikkamme sijaitsee edelleen.

Vastuullinen muoti on perintömme. Tapamme toimia on tänäkin päivänä pitkälti sama, suomalaisittain poikkeuksellinen; Meillä on yhä oma suunnittelu, kaavoitus, testaus, tuotanto, myymäläketju sekä verkkokauppa. Tähän olemme lisänneet modernia teknologiaa ja uusia toimintatapoja, kuten ennakkomyyntiä ja vaatevuokrausta. Vastuu isosta kokonaisuudesta tuo mukanaan myös vapautta – ketteryyttä muuttaa suuntaa, reagoida kysyntään ja kulkea omaa polkua.

Kuvassa: 80-luvun nostalgisia asuja arkistojen kätköistä.

SE PUKEE SINUA

Vuosien ajan taitava suunnittelijamme piirsi suomalaiselle naiselle hiihtarit, haalarit, city-shotrsit, chanel-jakut, tunikat ja lopulta tuli Kultainen Vaatepuu vuonna 2005. Suomen silloinen presidentti Tarja Halonen ojensi meille tämän arvostetun muotialan palkinnon tunnustuksena korkealaatuisesta suomalaisesta työstä, omaperäisestä suunnittelusta, kaupallisuudesta ja vientikelpoisuudesta.

Samat kulmakivet, joiden varaan Pertti konseptia lähti rakentamaan, tukevat tekemistämme yhä tänäkin päivänä. Hiotun mitoituksen, valikoiman ja palvelun avulla tahdomme tarjota jokaiselle naiselle mahdollisuuden arvostaa itseään. Olla itsenäinen ja ihana juuri sellaisena kuin on.

Katriina Virtanen,
Voglian toimitusjohtaja