Voglia ja R-Collection avaavat uuden myymälän Kauppakeskus Ainoaan Espooseen

Voglia & R-Collection Store

Kaksi kotimaista vaatebrändiä, Voglia ja R-Collection, avaavat yhteisen myymälän Kauppakeskus Ainoaan 5.4. tuoden ajattomat ja laadukkaat vaatteet keskeiselle sijainnille Espooseen.

    Brändeillä on kauas ulottuva historia ja ne jakavat samankaltaisen filosofian vaatteista, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Uusi yhteismyymälä sulauttaa kahden maailman parhaat puolet – Voglia & R-Collection Storen valikoima kattaa vaatteet niin toimistolle kuin vapaa-aikaan.

    Voglian juuret ovat ajattomassa suunnittelussa ja korkealaatuisissa materiaaleissa. Mallistoissa klassisuus yhdistyy pehmeyteen, vastuulliseen tuotantoon ja kauniisiin siluetteihin. Uudessa myymälässä pääsee tutustumaan niin rakastettuun Staples-valikoimaan kuin vaihtuviin sesongin mallistoihin.

    R-Collection puolestaan tunnetaan alunperin 80-luvun alussa syntyneestä klassisesta anorakista. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin selkeälinjaiset anorakkituotteet muodostavat edelleen valikoiman ytimen, jonka ympärille kausittain vaihtuvat mallistot rakentuvat. Vaatteissa keskeistä on pyrkimys ajattomuuteen ja kestävyyteen. Slowly does it.

    "Olemme todella innoissamme uudesta myymälästämme Espoossa keskeisellä sijainnilla. Uskon laadun ja kotimaisuuden kiinnostavan Ainoan asiakkaita ja kumppanin kanssa tarjoamme entistäkin monipuolisemman valikoiman.", kertoo Voglian toimitusjohtaja Katriina Virtanen. 

    ”Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet useita Pop-Upeja Voglian kanssa ja toimivan kumppanuuden myötä päätimme avata Ainoaan Voglia & R-Collection Storen. Haluamme tuoda slow fashion’in osaksi ympäristöä, missä sitä ei perinteisesti näe; keskelle kiireistä kauppakeskusta.”, kertoo R-Collectionin toimitusjohtaja Lilli Norio.

Myymälä aukeaa 5.4.2024. Avajaisten kunniaksi tarjoamme kaikki normaalihintaiset tuotteet -15 % 14.4.2024 asti. Avajaisviikolla myymälässä on luvassa yllätyksiä ensimmäisille asiakkaille. Tervetuloa pohjoismaisen muotoilun kotiin.

Voglia & R-Collection Store
Kauppakeskus Ainoa, 2. kerros
Tapionaukio 4, 02100 Espoo

Voglia & R-Collection Store

Voglia Oy on vuonna 1983 perustettu suomalainen muotitalo, jonka tyyli on ajaton, harkittu ja pehmeä. Perheyrityksen tavoitteena on luoda kauniita, pitkäikäisiä ja laadukkaita vaatteita, jotka kestävät aikaa sekä visuaalisesti että funktionaalisesti. Vastuullisuus on koko Voglian toiminnan lähtökohta – brändi pyrkii konkreettisiin tekoihin ja läpinäkyvyyteen aina materiaalivalinnoista logistiikkaan asti.

Voglia Oy
Katriina Virtanen, toimitusjohtaja
katriina.virtanen@voglia.fi
+358 400411395

 

R-Collection on suomalainen vuonna 1978 perustettu vaatetusalan perheyritys, joka hengittää rentoa ja liikunnallista elämäntapaa. R-Collectionin tehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Kajaanissa, Pohjois-Suomessa. R-Collectionin mallistot yhdistävät ajattomia klassikoita ajankohtaisten ja raikkaiden sesonkituotteiden kanssa. Mallistojen lähtökohtana ovat laadukkaat materiaalit, tuotteiden monikäyttöisyys sekä kestävyys.

R-Collection
Lilli Norio, toimitusjohtaja
lilli.norio@r-collection.com
+358 405266595

 

Viimeksi katsomiasi