• Verkkokaupan kanta-asiakkuus
  • Myymälöiden kanta-asiakkuus

Verkkokaupan kanta-asiakkuus

Verkkokaupan kanta-asiakasohjelma:

Verkkokaupan kanta-asiakkaaksi liityessäsi sinun tulee REKISTERÖITYÄ ensimmäisellä ostokerralla, vaikka olisitkin jo myymälän kanta-asiakas. Seuraavilla kerroilla riittää, kun kirjaudut luomillasi tunnuksilla. Verkkokaupan kanta-asiakkaana näet oman tilaushistoriasi, saat ensimmäisenä tiedon sähköpostiisi uutuuksista, kampanjoista, sekä muista verkkokaupan kanta-asiakkaille suunnatuista eduista. Muistathan aina kirjautua ennen ostosten tekoa, jotta näet nämä kanta-asiakastarjoukset ja vain kanta-asiakkaille suunnatut erikoisedut. Pisteet ovat käytettävissä 30 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä.

Verkkokaupan kanta-asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus kerryttää pisteitä, joita voit vaihtaa erilaisiin etuihin.

Pisteitä kertyy seuraavasti:

  • 1€ ostos vastaa 5 pistettä
  • Tilin luomisesta saat 500 pistettä
  • Suosittele Vogliaa ystävällesi, saat 500 pistettä

Palkinnot:

  • 1000 pisteellä saat ilmaiset toimituskulut
  • 2000 pisteellä saat 10€ alennuskupongin
  • 3500 pisteellä saat 20€ alennuskupongin

Kirjautumalla sisään, voit tarkistaa kunkin hetkisen pistetilanteesi.

Mikäli et enää halua kerryttää pisteitä, ota yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu(at)voglia.fi), jotta voimme poistaa sinut järjestelmästä.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin kanta-asiakasohjelmassa.

Myymälöiden kanta-asiakkuus

Tiesitkö, että voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös myymälöissämme. Silloin kuulut niiden yli 60.000 naisen joukkoon, jotka nauttivat Voglian kanta-asiakasohjelman eduista!

Myymälän kanta-asiakasohjelma:

Voglia myymälän kanta-asiakkaana saat aina henkilökohtaisesti tiedon uutuuksista, kampanjoista, sekä muista kanta-asiakkaille suunnatuista eduista joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Myös myymälän kanta-asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus kerryttää rahan arvoisia bonuksia ostoksista Voglian myymälöistä.

  • Yli 400 € ostoskertymästä karttuu 30 € bonus. Aikaa ostosten kerryttämiseen on kaksi vuotta.
  • Saatuasi 30€ bonuksen on sinulla 6 kk aikaa käyttää se ostoksiisi Voglia myymälöissä.

Ostostesi yhteydessä voit aina tarkistaa kuitilta oman henkilökohtaisen tilanteesi ja kertymän / bonuksen voimassaoloajan. Kaikki kanta-asiakkaana tehdyt ostoksesi tallentuvat myös tietoihisi ja voimme niiden avulla palvella sinua entistä henkilökohtaisemmin asiointisi yhteydessä.

Voglian kanta-asiakkaaksi voit liittyä piipahtamalla myymälässä ja täyttämällä yhteystietolomakkeen. Kanta-asiakkuus edellyttää nimesi, kotiosoitteesi ja matkapuhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tallentamista yrityksen kanta-asiakasrekisteriin. Näitä henkilökohtaisia tietojasi käytämme tunnistautumiseen ostotapahtuman yhteydessä. Ilman erillistä markkinointikieltoa käytämme myös antamiasi yhteystietoja markkinointitarkoituksiin. (Kanta-asiakasrekisterin tietosuojaselosteen löydät tästä)

Kanta-asiakkuus on kortiton ja se on voimassa kaikissa Voglian omissa myymälöissä ympäri Suomen. Kanta-asiakastarjoukset ja bonuskertymät saat, kun kerrot nimesi ja osoitteesi kassalla ennen maksamista.
Voit päivittää yhteystietosi tai päättää kanta-asiakkuutesi lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@voglia.fi

Markkinointiviestien kieltäminen:

Voglian suoramarkkinoinnin yhteistyökumppani on Liana Technologies. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Jos et enää halua saada meiltä markkinointiviestejä, klikkaa oheista linkkiä ja täytä tietosi kohtaan PERUUTA TILAUS. Muistathan merkitä puhelinnumerosi, jotta myös tekstiviestimarkkinointi loppuu.

Voit myös kaikissa kanta-asiakasasioissa olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@voglia.fi ja ilmoittaa esimerkiksi markkinointikiellosta.

Olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä, että teitä on niin paljon! Näin suuri määrä kanta-asiakkaita kertoo, että olemme onnistuneet palvelemaan teitä ja tekemään oikeita asioita.

Voglia, se pukee sinua!