VALMISTUS

Tiesitkö, että ostaessasi Suomalaisen brändin vaatteen Suomesta, niin sen hinnasta jää noin 80% kotimaahan, vaikka se olisi valmistettu ulkomailla? (Lähde: Suomen Tekstiili ja Muoti ry)

Tapamme toimia on poikkeuksellinen; Meillä on yhä oma suunnittelu, kaavoitus, testaus, tuotanto, myymäläketju sekä verkkokauppa. Pääkonttori sijaitsee edelleen Lammilla ja yhtiötä johtaa isoisänsä ja isänsä jalanjäljissä Katriina Virtanen. Avasimme muutamien tuotteiden valmistusta tarkemmin tälle sivulle.

MOHAIRNEULE

Mohairneule, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Suunnittelemme neuleen itse ja suomalainen yhteistyöyritys Satakunnasta valmistaa meille mallikappaleen. Teemme pesu ja käyttötestin, jonka jälkeen tuotantoneuleet valmistetaan tilauksemme mukaan. Vain materiaali tulee ulkomailta, tässä tapauksessa lanka tulee Italiasta.

Kotimaisuusaste 93% (raaka-aine 7%, alihankinta 15%, oma työ 78%)

Pinkki neule tulossa myyntiin pian!

KANGASHOUSUT

Kangashousut, jotka on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa omalla tehtaallamme.

Housujen suunnittelu, kaavoitus ja laatutestaus tehdään Suomessa, johon meillä on 37 vuoden tuotekehitysosaaminen. Materiaaliostot ja logistiikka hoidetaan Lammilta. Kangas ostetaan italialaiselta kangastehtaalta. Tuotantovalmistus eli kankaan leikkuu, ompelu ja viimeistely tehdään Virossa omalla tehtaalla.

Kotimaisuusaste 87% (materiaali 6%, Viro työ 7% ja suomi osuus 87%)

ECO JEANS -FARKUT

Eco-farkut, jotka on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Turkissa.

Farkkujen suunnittelu, mitoituksen ohjeistus ja laatutestaus tehdään Suomessa. Farkkujen materiaali valmistetaan Turkissa, jossa on maailman johtava denim-kankaiden tuotekehitys ja koneisto. Farkkujen pesuefektejä kehitetään koko ajan ekologisemmiksi. Farkkujen materiaalina oleva luomupuuvillaa ja kierrätetty polyesteri on tehty PET-pulloista. Logistisesti meidän on ekologisempaa valmistaa erikoisfarkut Turkissa, koska niiden materiaali ja tarvittavat pesuefektit tehdään Turkissa.

Kotimaisuusaste 86% (materiaali ja työ 14%, oma osuus 86%)