Voglia suunnittelija haku

Haemme freelancer suunnittelijaa

Voglia on 35-vuotias innovatiivinen perheyritys, jo kolmannessa sukupolvessa, Lammilta. Liiketoimintamme muodostuu omasta myymäläketjusta ja verkkokaupasta sekä tukkumyynnistä. Tuotteiden valikoimasuunnittelua, kaavoitusta ja tuotekehitystyötä tehdään Lammilla. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Virossa kahdessa omassa tehtaassa. Lisäksi käytämme valikoituja alihankkijoita Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Tulevaisuuden Voglia uudistuu ja kansainvälistyy digitaalisuutta hyödyntäen. Haemme entistä laajempaa asiakaskuntaa ja kokonaisvaltaista ajattelua, jossa vastuullisen vaatesuunnittelun kulmakiviä ovat tuotteiden pidempi elinikä, harkitummat materiaalit ja vastuullinen vaatteen valmistamisketju. Hiotun valikoiman, mitoituksen ja palvelun avulla pyrimme tuomaan iloa, kauneutta ja hyvää oloa kaikille asiakkaillemme päivittäin. Ensisijaisesti odotamme suunnittelijalta:

  • Kokemusta ja näkemystä kansainvälisestä muodin suunnittelusta
  • Kaupallisen valikoiman/tuotteen ymmärtämistä
  • Positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja, hyvää priorisointia ja itseohjautuvuutta
  • Vahvaa ymmärrystä vaatetekstiileistä, kulutuksesta, vastuullisuudesta
  • Ajankohtaisten trendien/ilmiöiden tunnistamista
     

Työskentelet kokeneen mallimestarin ja valikoimasuunnittelua koordinoivan tuotekehityspäällikön kanssa. Mallityöskentely tapahtuu Lammilla, mutta työ ei ole paikkaan sidoksissa. Vastaat sovitusta malliston osasta ja tuotemäärästä. Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, portfolio Pdf:nä ja CV osoitteeseen kristiina.virtanen@voglia.fi 20.6.2019 mennessä.
Lisätietoja saat numerosta 040 743 8263. Aloitamme haastattelut heti.

We want to make you feel special. Enjoy your life!