Tutustu tulevaan SS2020 mallistoomme ja varaa ennakkoon!

Voglia pyrkii ensimmäisenä muotibrändinä Suomessa muuttamaan muotimaailmaan vakiintunutta tuotantotapaa valmistaa tuotteita pelkästään kysyntää ja asiakkaiden kokotoiveita ennustaen. Tätä pilottia varten on Helsinki Design Weekillä nähty kevään SS2020 mallisto koostettu inspiroivaksi videoksi, sekä esitelty uuden helpon varaussovelluksen kautta. Kertomalla meille mistä sinä olet kiinnostunut, autat meitä valmistamaan juuri oikeita tuotteita ja juuri sinun kokoasi.

Videoitu näytös on nyt nähtävissänne alla olevasta linkistä!

 

Miten sinä hyödyt tästä?

  • Pääset valitsemaan suunnittelijoidemme luomasta kokonaisesta mallistosta jo etukäteen kiinnostavimmat mallit. Eli et vain siitä, mitä siitä on jäljellä saapuessasi myymälään.
  • Varmistat itsellesi sovitukseen juuri sen koon tai värin, jonka uskot sopivat sinulle. Lopullisen ostopäätöksen teet vasta sovituksen jälkeen.
  • Hankit vain vaatteita, joita todella haluat ja tulet käyttämään pitkään!
  • Samalla toimit vastuullisesti ja autat meitä valmistamaan juuri oikeita tuotteita teille. Näin voimme vähentää turhaa tuotantoa yhdessä entisestään

Miten varaat tuotteita ennakkoon ja osallistut pilottiin?

  1. Katso näytösvideo!
  2. Avaa ”Tutustu ja varaa” -linkistä koko mallisto katseltavaksi. Näet myös tuotteet ja muut värivaihtoehdot, jotka eivät mahtuneet näytökseen.
  3. Valitse ja varaa sovitettavaksi ne vaatteet, jotka sopisivat juuri sinulle, eli lisää ostoskoriin.
  4. Sovituspisteenä toimii valitsemasi myymälä. Valitse itsellesi sopivin myymälä, johon haluat mennä sovittamaan tuotteita niiden saapuessa. Varausmaksu on 15 euroa, jolla saat itsellesi sovitettavaksi maksimissaan viisi tuotetta.
  5. Täytä tilaajan tiedot ohjeiden mukaan. Arvioi tässä kohtaa myös kokosi. Voit myös antaa muuta vapaata palautetta tuotekehitystä ajatellen.
  6. Kun sesonki alkaa ja vaatteet saapuvat myymälöihin, kutsumme sinut sovitukseen henkilökohtaisesti sähköpostilla. Lopullisen ostopäätöksen teet vasta kokeiltuasi vaatetta yllesi. Samalla hyvitämme sinulle maksamasi varausmaksun, päädyt ennakkovalintaasi tai et.

Voglia tutustu ja varaa SS20