On ensimmäinen naistenpäiväni Voglian toimitusjohtajana. Olen kasvanut muotitalossa ja ennen nykyistä positiotani toiminut nuorena aikuisena perheyrityksessämme vuosia. Vaikka työyhteisössämme on aina ollut paljon naisia, olen isäni ja isoisäni seuraajana ensimmäinen naistoimitusjohtajamme. Tilanne on siis ainutlaatuinen paitsi itselleni myös brändillemme.

Mieleni tekisi pohtia enemmänkin asian merkitystä Voglialle, mutta tänään ja tässä haluan keskittyä teihin, rakkaat asiakkaamme ja ihanat naiset. Mitä tahtoisin sanoa teille? Mitä tahtoisin sanoa kaikille naisille?

Naiseus on laaja käsite ja kokemus, jota kukaan ei voi määritellä toisen puolesta. Kulttuurimme ja yhteiskuntamme on kautta aikain pyrkinyt vaikuttamaan meihin ja ohjailemaan käsitystämme siitä, mitä saamme (tai valitettavan usein emme saa) naisina olla. Toivon 2020-luvun kehittävän sekä jo aikuisista naisista että sellaisiksi kasvavista lapsistamme yksilöitä, joilla on vahva ja monipuolinen minäkuva. Jotka ovat aitoja ja vapaita kokemaan naiseutensa omilla tavoillaan, vapaita uskomuksista ja odotuksista.


Toivon kaikille uskoa itseensä, omiin kykyihinsä ja siihen, että jokaisella on oikeus päättää omasta elämästään sekä ottaa vastuu itsestään ja päätöksistään. Haluan kannustaa kaikenikäisiä naisia etsimään ja löytämään vahvuutensa; uskomaan niihin rohkeasti.
Tärkein, mitä voimme yhdessä tehdä, on tukea toisiamme. Läheisen, uuden tuttavuuden tai ventovieraan kannustaminen ja auttaminen ei ole keneltäkään pois, päinvastoin. Muistakaamme empatia ja toistemme vahvistaminen - sukupuoleen katsomatta!


Rentoa ja rohkeaa naistenpäivää kaikille!

-Katriina