EVERYDAY ITEMS

Hihaton kietaisumekko

229€

Yksinkertaisen tyylikäs luonnonvalkoinen kietaisumekko on ommeltu mukavasta ja kestävästä puuvillasekoitetvillistä. Siinä on useita etutaskuja paitsi käytännöllisinä myös kauniina yksityiskohtina. Mekon istuvuutta ja tyyliä on helppo muokata leveällä vyöllä.   

Tvillipaita

129€

Ajaton musta paitapusero on varma ja monikäyttöinen valinta. Kestävästä tvillikankaasta valmistettu vaate sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Toimistolle, kävelylle, tapaamiseen, vapaa-aikaan… Paidassa on napit, ja sen etuosa on viimeistelty taskuin.  

Lyhythihainen mekko

139€

Mustassa lyhythihaisessa mekossa on klassinen siluetti; se sopii moneen
tilanteeseen.
Lookkia ja istuvuutta on helppo säätää mekkoon kuuluvalla vyöllä. Etuosaan on ommeltu käytännölliset ja kauniit taskut. Vaatteen materiaali on vahvaa ja miellyttävää puuvillasekoitetvilliä.  

MEET THE MAKERS – ELINA ONKINEN

Nilkkapituiset farkut

119€

100-prosenttisesta puuvillasta valmistettujen mustien farkkujen malli on rennon väljä ja lahje nilkkamittainen. Housut on viimeistelty tyylikkäin taskuin. Materiaali on mukavaa ja kestävää; vaate soveltuu monenlaisiin asuihin ja tilanteisiin.  

Pitkä farkkutakki

229€

Musta pitkä farkkutakki on valmistettu 100-prosenttisesta puuvilladenimistä. Takin suunnittelun lähtökohtana on klassisten työvaatteiden tyyli. Yksinkertaisen kaunis tuote on viimeistelty taskuin, ja siinä on nappikiinnitys. Hienostunut ja käytännöllinen vaate sopii moniin vuodenaikoihin. 

MEET THE MAKERS – ELINA ONKINEN

Nykyisin Helsingissä asuva vaatesuunnittelija Elina Onkinen on kotoisin Jyväskylästä.

Suunnitellessaan Everyday Items -mallistoamme hän inspiroitui klassisista farkku- ja työvaatteista. Niiden historia ja arkkityypit lähtökohtanaan Elina muotoili kaksi erilaista mekkoa, farkut, kauluspaidan ja denimtakin.

Everyday Items on nykyaikainen kokonaisuus elegantteja vaatteita, joilla on tarina. Kokoelma kuvastaa kauniisti ja osuvasti sekä Onkisen että Voglian designfilosofiaa.