Voglian Basic-mallisto

 

Classic Black (Laatu E221)

Kangas on kauniin syvän mustaa, laskeutuvaa 100% laadukasta polyesteriä ja mallit ovat linjakkaan selkeät ja kestävät aikaa. Classic Black-sarjasta löytyy HELMI ja JADE-malliset housut.
Klassikot business-pukeutumiseen; jakku, housut, hame ja kotelomekot.


Voglian Classic Black


Punto (Laatu 899)

Punto on hieno sileä viskoosisekoitteinen neulosmateriaali, joka joustaa ja tuntuu iholla ihanan pehmeältä. Materiaali on elegantti ja sopivasti raskas, ja se laskeutuu kauniisti päällä. Valikoimassa on housumallit eri vartalotyypeille: JADE, HELMI ja TIMANTTI sekä kolme eri pituutta 75cm, 80cm ja 85 cm.

Voglian Jersey-housu HELMI

Voglian Jersey-housu JADE


Basic suorahousu (Laatu 628)

Materiaali on käyttöä kestävää, kauniisti laskeutuvaa, rypistymätöntä polyester-viskoosi sekoitemateriaalia, jossa on elastaania 4%. Siistit housut sopivat niin toimistoon istumatyöhön kuin juhlavampaankin edustamiseen. Mustan värin lisäksi nyt myös ennakkovalikoimissa saatavana uutuusvärit tummansininen, tummanharmaa ja vaaleanharmaa.

Tunnetilan Nina ja Voglia


Bengaliini (Laatu 448) housut, hameet

Aina siisti, helppohoitoinen, ryhdikäs, viskoosipohjainen kevyt ja hyvin joustava laatu. Nämä helpot ja mukavat alaosat sopivat useille vartalotyypeille ja soveltuvat arkiseen käyttöön sekä ehdottomasti edustavampaankin käyttöön.

Tunnetilan Nina ja Voglia


Talvi-bengaliini (Laatu V139)

Helppohoitoinen, super mukava ja siisti housu, jossa on kapealinjainen lahje. Materiaali on ryhdikästä viskoosi-polyamidi-elastaani sekoitetta. Päällinen on sileä ja sisäpuolen harjattu “flanellimainen” nukka antaa lämpöä.

Voglian housu lämmin talvilaatu