Prints by Minna

Syksyn 2018 mallistoissa on useita Voglian suunnittelijan Minna Jermilän omia printtejä. 

SADE

Minna: "Tämä kuosi on maalaamastani taulusta. Harrastuksena maalaan tauluja ja tämä taulu sitten piirtyi kuosiksi kahdelle väljälinjaiselle viskoositrikootunikalle. Syksyiset pilvet, usva ja sateinenkin maisema voi olla tosi kaunis."


HEINÄ

Minna: "Kuosiin olen saanut inspiraatiota luonnosta, heinistä. Maalasin erilaisia syksyisiä heinäkuoseja ja tein niihin värityksiä. Sinisävyisenä tämä kuosi sitten loksahti paikoilleen Blue Moments -teemaan. Vaatemalleiksi piirsin kaksi erilaista paitaa puuvillakankaalle. Malleissa on selkeyttä ja pehmeää muotoa. "


NUPPU

Minna: "Syksyn 2018 malliston Gallery -teeman värimaailmassa on punaisen eri sävyjä. Piirsin ensin graafisen mustavalkoisen nuppumaisen lehtikuvion ja tein siihen sitten eri värivariaatioita. Punasävyinen kuosi sopi loistavasti Gallery -teemaan ja  mustavalkoinen väritys sopi hyvin yhteen Light and Shadow -teeman tuotteisiin. Näin molemmat väritykset tulivat mukaan mallistoon. Kuosi on graafinen, mutta samalla herkkä ja ajaton."  Sarjan tuotteet tulossa myymälöihin viikolla 42.


ARKKITEHTI

Minna: "Halusin tehdä selkeän graafisen kuosin, joka sopisi syksyn 2018 malliston Light and Shadow-teemaan. Piirsin sitten ajattoman, viivoilla leikittelevän geometrisen kuosin, jossa on syvyysvaikutelma. Kuosia on musta-harmaana printtinä laadukkaassa neulosmekossa ja väljähihaisessa graafisessa puserossa. 

"Rakastan värejä! Pidän hillityistä värimaailmoista, yltäkylläisistä väreistä ja graafisesta väriskaalasta! Maalaan paljon väreillä, mutta hassua kyllä päälleni valitsen usein mustia vaatteita tai valkoista tai harmaata… Itsellenikin halusin tietysti heti myös tämän arkkitehtimekon. Puen mekon yhtenä päivänä myös Pariisin kangasmessuille, jossa etsin materiaaleja syksyn ja talven 2019-20 mallistoihin."


Minna Jermilä on nainen Voglian mallistojen takana.

"Olen onnistunut, kun nainen tuntee olevansa suunnittelemissani vaatteissa parhaimmillaan. Filosofiani on suunnitella asuja, jotka ovat aina ajanhenkisiä. Mutta samalla aikaa kestäviä, laadukkaita ja kauniita. 

Rakastan työtäni Voglian suunnittelijana. En voisi kuvitella työskenteleväni yrityksessä, jonka arvoja en tuntisi omakseni. Karsastan kertakäyttöajattelua. Voglian vaatteet tehdään tarkkaan valituista kankaista ja niiden design toimii vuosienkin päästä. Tämä jos mikä on eettistä ja ekologista."