Me teimme täydelliset housut

Voglian housuvalikoima on rakennettu kattamaan kaikki arjen ja juhlan housutarpeet. Jokaiselle sopivat, erinomaisesti istuvat housumallit löytyvät mallistosta useissa eri materiaaleissa, käyttötarpeen mukaan.

HUOLELLISESTI TESTATTUJA MATERIAALEJA

Voglian housujen materiaalit valitaan käyttömukavuus ja tuotteen hoito-ominaisuudet huomioiden. Varmistuaksemme kankaiden ja tuotteiden toimivuudesta, testaamme ja koekäytämme jokaisen mallikappaleen ennen kuin ne otetaan mallistoon.

Tänä päivänä materiaaleissa käytettävien väri-ja viimeistelyaineiden käyttö on tarkkaan valvottua Reach-kemikaaliasetuksen ansiosta. Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme laatuja, joissa värinkesto kuitenkin on hyvä ja pinnan nyppyyntyminen mahdollisimman vähäistä, jolloin tuotteet kestävät oikein huollettuina hyvännäköisena pidempään. Lisäksi haluamme hyödyntää kierrätettyjä kuituja ja suosia vähemmän vettä ja kemikaaleja kuluttavaa luomupuuvillaa. Housumateriaaleissa hyviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi lian hylkiminen, joustavuus ja vilpoisuus. Voglian housuissa paljon käytetty tencel on luonnostaan antibakteerinen materiaali ja koska se on selluloosamuuntokuitu, se on myös erittäin ekologinen materiaali. Myös likaahylkivyys pidentää pesuväliä. Vilpoisena ja miellyttävänä kankaana tencel sopii hyvin housuihin ja erityisesti kesän tuotteisiin. Joustavat, elastaania sisältävät kankaat ovat taas mukavuutensa vuoksi pidettyjä housumateriaaleja. Kankaan käsittely leikkuussa ja ompelussa vaatii kuitenkin useita erikoistyövaiheita, -koneita ja lankoja, jotta tuotteesta tulee oikeankokoinen ja sen saumat kestävät.

 


HOUSUJA KAIKILLE VARTALOTYYPEILLE

Housujen mitoituksessa olemme huomioineet eri vartalotyypit ja pituusvaihtoehtojakin löytyy useampia. Housun istuvuuteen vaikuttavia asioita testataan aina laatu- ja jopa värikohtaisesti kaavoituksessa. Esimerkiksi Voglian housujen vyötärön rakenteen joustavuus tuo lisää käyttömukavuutta. Joistain malleista löytyy myös avotakasauma, jolloin vyötärön kokoa voi korjata koolla. 

Tuotteen hoito-ohjetta noudattamalla varmistat sen, että housut säilyttävät joustavat ominaisuutensa pitkään. Oikein huollettuna tuotteiden käyttöikä on monta vuotta. 

Kaavoituksessa vältämme materiaalihukan syntymistä ja ylijäämäpaloista teemme oheistuotteita myyntiin. Kahdesta päähousulaadusta onkin tulossa Voglia zero waste product -laukkusetti myyntiin joulun alla.

 


VOGLIAN HOUSUMALLIT

JADE
Voglian housumalli JADE-housussa normaalimitoitus ja se sopii erinomaisesti usealle eri vartalotyypille. Housussa on normaali vyötärö ja normaali / kapeahko reisi.

Katso tuotteet »

TIMANTTI
Voglian housumalli TIMANTTI-housussa on tilaa vyötäröllä. Tämä malli sopii hyvin suoravartaloiselle tai väljempää vyötäröä etsivälle. Housussa on tilavampi vyötärö ja kapea reisi.

Katso tuotteet »

HELMI
Voglian housumalli HELMI-housussa on tilaa lantiolla ja reisissä. Helmi-mallissa vyötärö on kapea ja hieman korkeampi. Lantiosta ja reidestä housu puolestaan on väljempi.

Katso tuotteet »


Tuotekehitys- ja laatupäälikkö Kristiina Virtanen: "Vogliassa laatu on aina ykkönen"

"Kaikkien Voglian vaatteiden on oltava kestäviä ja pestäviä – myös hienoimpien juhla-asujen. Kauniin designin, käyttömukavuuden ja laadukkaiden kankaiden takaa löytyy monia teknisiä ratkaisuja, joita kuluttaja tuskin tulee sovituskopissa ajatelleekse. Voglia on ollut edelläkävijä monissa laatuasioissa ja siksi koekäytämmekin jokaisen mallikappaleen ennen kuin se valitaan mallistoon.

Voglian kokoisessa yrityksessä työskentelemisessä on ihanaa, että tunnemme asiakkaamme hyvin. Asiakkaamme ovat arvopohjaisia kuluttajia, ja on tärkeää, että laatumme vastaa heidän laatuvaatimuksiaan."