Lomamallisto Sweet Summer

 

Laukuntäytettä joka lähtöön

Voiko lomalle lähtö enää tämän helpompaa olla? Voglia pakkasi nimittäin kesälomalaisten laukut valmiiksi, joten sinun tehtäväksesi jää vai sopivan kohteen valinta ja lomafiiliksen nostatus.

Oletko Suomen kesässä viihtyvä yöttömän yön kulkija, etelän lämpöön kaipaaja vai viikonloppulomailija? Tutustu uutuusmallistoihin ja valitse omasi. Tuotteet löydät myös lähimmästä Voglia-myymälästä.

Rengasmatkalle saaristoon

Viehättävätkö merelliset rantakalliot ja aurinkoiset saaristomaisemat? Suunnitteletko useamman pysähdyksen taktiikkaa autoillen tai pyörän päällä kotimaan kohteissa?  

Suomen ulkosaariston "Saariston Rengastie" sekä Ahvenanmaa tarjoavat upeita elämyksiä lauttoineen, hyvin merkittyine pyöräreitteineen ja idyllisine miljöineen. Vaikka olisit pyörällä liikenteessä, on mukaan syytä pakata pari kesäistä ja kevyttä – ihan vaan vaikka juhannussalon juurella pyörähtelyä varten.

Voglia varustaa sinut saariston rengasmatkalle sinivoittoisella Sweet Summer –mallistolla, jonka tunikoiden ja mekkojen kuoseissa läikähtelevät vadelma, mansikka ja kukkakedon puna. Pyöräile helmat hulmuten tai ihaile tyyntä vedenpintaa kalliolla istuskellen. Näissä kesätunnelmaa henkivän malliston vaatteissa on jotain kovin suomalaista – modernilla otteella.

 

Pitkä hame 59.90 (69€) ja toppi 59.90 (69€)

Tunika 89€ (99€) ja caprit 69€

Neulosmekko 99€ 

Tilava laukku Gabor 95€