Lomamallisto Photos

 

Laukuntäytettä joka lähtöön

Voiko lomalle lähtö enää tämän helpompaa olla? Voglia pakkasi nimittäin kesälomalaisten laukut valmiiksi, joten sinun tehtäväksesi jää vai sopivan kohteen valinta ja lomafiiliksen nostatus.

Oletko Suomen kesässä viihtyvä yöttömän yön kulkija, etelän lämpöön kaipaaja vai viikonloppulomailija? Tutustu uutuusmallistoihin ja valitse omasi. Tuotteet löydät myös lähimmästä Voglia-myymälästä.

Viikonloppu jokirannassa

Vaikka lomapäivät olisivatkin vähissä, voi viikonloppu tarjota täydellisen siirtymän tunnelmasta toiseen. Parin päivän hengähdys Vanhassa Porvoossa lataa akut uuteen viikkoon. Kirkot, museot, ostoskadut, kahvilat, pikku putiikit, mukulakivikadut ja puutalot tarjoavat ihasteltavaa ja koettavaa sekä täydellisen kuvaustaustan Voglian mustavalkoiselle Photos-mallistolle.

Voglia pakkasi viikonloppulaukun sinulle valmiiksi Photos-malliston vaatteilla. Malliston perustan muodostavat raikkaan graafiset, viidakko- ja puutarha-aiheiset tyylitellyt kasvikuosit. Kevyesti laskeutuvat puserot sekä maxi-mekon hulmuavat helmat ovat linjoiltaan selkeitä ja soveltuvat niin sadepäivän museokierroksiin kuin kaupunkiloman kiireettömään vaelteluunkin.

 

Musta trikoopaita 49.90 (59€) ja neuloshousut 69€

Maksimekko 179€

Trikoopaita 49.90 (59€)

Ihmehuivi 35€ (39.90)