Lomamallisto Midsummer Dream

 

Laukuntäytettä joka lähtöön

Voiko lomalle lähtö enää tämän helpompaa olla? Voglia pakkasi nimittäin kesälomalaisten laukut valmiiksi, joten sinun tehtäväksesi jää vai sopivan kohteen valinta ja lomafiiliksen nostatus.

Oletko Suomen kesässä viihtyvä yöttömän yön kulkija, etelän lämpöön kaipaaja vai viikonloppulomailija? Tutustu uutuusmallistoihin ja valitse omasi. Tuotteet löydät myös lähimmästä Voglia-myymälästä.

Alkaako veto loppua?

Kaiva passi esiin ja varaa välittömästi äkkilähtö lämpöön. Voglia pakkasi matkalaukunkin valmiiksi, joten sinun tarvitsee kurvata kentälle vain aurinkovoidekaupan kautta.

Ketään ei ole tehty viettämään koko vuotta, saati kesälomaa verkkareissa, pitkähihaisissa ja villasukissa. Onkin siis ainoastaan järkevää ja oikein suunnata paikkaamaan aurinkovajetta sinne, missä sitä on takuulla tarjolla. Sinne, missä ylleen saa vetää heleää ja herkkää, kevyttä ja kaunista.

Voglia viikkasi etelänmatkaajan mukaan ihanan pehmeitä värejä ja hentoja kukkia sisältävän Midsummer Dream –malliston asuja. Aurinkoa ja lomailua alleviivaavan malliston kanssa on helppo yhdistää erilaisia yksivärisiä trikoita. Laskeutuva ja hengittävä viskoosi sekä pehmeä ja laadukas trikoo on leikattu mukavan väljästi mutta silti naisellisesti. Lomareissun jälkeen nämä vaatteet kulkevat syksyn lämpiminä päivinä kanssasi vielä töihinkin.

 

Trikootunika / mekko 79€ (95€)

Hihaton pusero 99€

Trikoopaita 49,90 (59€) ja  caprit 69€

Lierihattu 39,90