Koko-opas


Sinä olet sopiva!
 
Kaikki Voglian vaatteet ovat Suomessa suunniteltuja ja pohjoismaiselle aikuiselle naiselle mitoitettuja. Mallimestareillemme on kunnia-asia, että vaate on käyttötarkoitukseen sopiva ja kauniisti istuva käyttäjänsä päällä – ei pelkästään henkarilla roikkuessa. Tämän vuoksi kokosi saattaa olla Voglian tuotteissa pienempi kuin se mihin olet tottunut. Tutustu aina vaatteen yhteydessä olevaan kokotaulukkoon ja tarkistat mitat, niin onnistut tilaamisessa varmasti!

Näin valitset sinulle sopivan farkku- ja housumallin!
 
Voglian housumallisto on suunniteltu siten, että jokaiselle vartalotyypille löytyy oma, hyvin istuva housun runkomalli: JADE, TIMANTTI ja HELMI. Nämä samat runkomallit löydät useista eri tyylisistä housuista, sekä materiaaleista valmistettuna. Monista suosikki housuista valmistamme myös useampia eri pituuksia, jotta housut olisivat mahdollisimman oikean mittaiset juuri sinulle.


 
Housussa normaalimitoitus = Voglian housumalli JADE: Jade-malli sopii erinomaisesti usealle eri vartalotyypille. Housussa on normaali vyötärö ja normaali / kapeahko reisi. 
Housussa tilaa vyötäröllä = Voglian housumalli TIMANTTI: Timantti-malli sopii hyvin suoravartaloiselle tai väljempää vyötäröä etsivälle. Housussa on tilavampi vyötärö ja kapea reisi.
Housussa tilaa lantiolla ja reisissä = Voglian housumalli HELMI: Helmi-mallissa vyötärö on kapea ja hieman korkeampi. Lantiosta ja reidestä housu on väljempi.
 
SuperStretch farkkumalleissa on mukavasti joustava vyötärönauha ja tyköistuva reisi. Kankaan suuri jousto tekee housusta napakasti istuvat, monelle eri vartalotyypille sopivat ja erittäin mukavat käyttää. Parhaan istuvuuden saat, kun valitset juuri mittojesi mukaiset housut ja käytät housuissa vyötä.


Näin mittaat itsesi & valitset sopivan koon!
 
Mittaa tarvittavat mitat suoraan vartalolta mittanauhaa käyttäen. Vertaa mittoja kyseisen tuotteen tiedoissa olevaan  kokotaulukkoon ja valitse oma kokosi. Tarvittava väljyys ja liikkumavara on huomioitu vaatteen mitoituksissa. 

Housun kokoa valittaessa tulee ottaa huomioon omat mieltymykset siitä, kuinka tyköistuva / tiukka housun haluaa olevan. SuperStretch-materiaalista valmistetuissa housuissa suosittelemme aina hyvin ”napakan” koon valitsemista tai jopa yhtä kokonumeroa pienemmän koon valitsemista, sillä materiaali joustaa paljon ja mukautuu hyvin käyttäjänsä vartalolle. 
 
Housujen lahkeenpituudet on merkitty tuotekohtaisesti, mitta on housun lahkeen sisämitta. Lahkeen alisuun leveys on suuntaa antava, ja se on mitattu koon 38 housusta.
 
Valitse yläosat rinnanympärysmitan mukaan ja alaosat lantionympärysmitan mukaan siten, että vyötärönympärysmitta on riittävä. Yläosien ja mekkojen tuotetiedoissa mainitaan tuotteen pituus, vaatteen mitta "olalta helmaan" koossa 38 tai M. Tuotteen pituus suhteutuu aina kokoon, eli isomman koon tuotteissa pituus kasvaa suhteessa leveyteen, jotta vaatteen ilme on tasapainoinen. 

Hameessa mitta on "vyötäröltä helmaan". Tämä mitta on aina sama kaikissa koissa, ellei toisin mainita. Mikäli tuotteen mitoituksessa on jotain erityistä huomioitavaa, kerrotaan se tuotteen kuvauksessa.
 

Tarkista kokosi TailorGuide-sovelluksella. 
 
Mikäli olet epävarma omasta koosta, voit käyttää ilmaista TailorGuide -sovellusta oikean koon löytämiseen.
TailorGuide on mobiilisovellus joka ottaa kaksi kuvaa ja laskee niiden avulla vartalosi mitat. Kun vartalon mitat on laskettu, pystyy sovellus suosittelemaan oikeaa kokoa vaatteesta.
Oheisesta videosta näet miten TailorGuide toimii käytännössä. https://youtu.be/2SKExK-tOc0 
Kuvat tuhoutuvat mittalaskennan jälkeen eikä tietojasi pystytä yhdistämään asiointitietoihisi Voglia verkkokaupassa.
 
Käyttö on ilmaista ja palvelu on käytössä myös monessa muussa kotimaisessa verkkokaupassa. Ajantasainen listaus yhteensopivista verkkokaupoista löytyy TailorGuide -sovelluksesta. 

 
Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon ja mallin löytymisessä!

Tunnemme tuotteet, osaamme kertoa mitoituksista, sekä voimme auttaa löytämään sopivan asukokonaisuuden.
Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä niin sähköpostitse asiakaspalvelu(at)voglia.fi  tai soittamalla  (03) 628 1870. 
Palvelemme arkisin klo 10-16 (kesäaikaan klo 10-15)