Tietoa kanta-asiakkuudesta

 

Tiesitkö, että kanta-asiakkaana sinä olet yksi niistä 70 000 naisesta, jotka nauttivat Voglian kanta-asiakasohjelman eduista? Olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä, että teitä on niin paljon! Näin suuri määrä kanta-asiakkaita kertoo, että olemme onnistuneet palvelemaan teitä ja tekemään oikeita asioita.
 
Myymälän kanta-asiakasohjelma:
 
Voglia myymälän kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista, kampanjoista, sekä muista kanta-asiakkaille suunnatuista eduista joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Myymälän kanta-asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus kerryttää rahan arvoisia bonuksia ostoksista Voglian myymälöistä.
  • Yli 400 € ostoskertymästä karttuu 30 € bonus. Aikaa ostosten kerryttämiseen on kaksi vuotta.
  • Saatuasi 30€ bonuksen on sinulla 6 kk aikaa käyttää se ostoksiisi Vogliamyymälöissä.
Ostostesi yhteydessä voit aina tarkistaa kuitilta oman henkilökohtaisen tilanteesi ja kertymän / bonuksen voimassaoloajan.
Kaikki kanta-asiakkaana tehdyt ostoksesi tallentuvat myös tietoihisi ja voimme niiden avulla palvella sinua entistä henkilökohtaisemmin asiointisi yhteydessä.
 

Voglian kanta-asiakkaaksi voit liittyä piipahtamalla myymälässä ja täyttämällä yhteystietolomakkeen. Kanta-asiakkuus edellyttää nimesi, kotiosoitteesi ja matkapuhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tallentamista yrityksen kanta-asiakasrekisteriin. Näitä henkilökohtaisia tietojasi käytämme tunnistautumiseen ostotapahtuman yhteydessä. Ilman erillistä markkinointikieltoa käytämme myös antamiasi yhteystietoja markkinointitarkoituksiin. (Kantas-asiakasrekisterin tietosuojaselosteen löydät tästä)

Kanta-asiakkuus on kortiton ja se on voimassa kaikissa Voglian omissa myymälöissä ympäri Suomen. Kanta-asiakastarjoukset ja bonuskertymät saat, kun kerrot nimesi ja osoitteesi kassalla ennen maksamista.

Voit päivittää yhteystietosi tai päättää kanta-asiakkuutesi lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu@voglia.fi


Verkkokaupan kanta-asiakasohjelma:

Verkkokaupan kanta-asiakkaaksi liityessäsi sinun tulee REKISTERÖITYÄ ensimmäisellä ostokerralla, vaikka olisitkin jo myymälän kanta-asiakas. Seuraavilla kerroilla riittää, kun kirjaudut luomillasi tunnuksilla. Verkkokaupan kanta-asiakkaana näet oman tilaushistoriasi, saat ensimmäisenä tiedon sähköpostiisi uutuuksista, kampanjoista, sekä muista verkkokaupan kanta-asiakkaille suunnatuista eduista. Muistathan aina kirjautua ennen ostosten tekoa, jotta näet nämä kanta-asiakastarjoukset ja vain kanta-asiakkaille suunnatut erikoisedut.
Bonuksia ei verkkokauppa ostoista kuitenkaan kerry - eikä kertyneitä bonuksia voi verkkokaupassa käyttää.

 
Markkinointiviestien kieltäminen:
 
Voglian suoramarkkinoinnin yhteistyökumppani on Koodiviidakko Oy. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
Jos et enää halua saada meiltä markkinointiviestejä, klikkaa oheista linkkiä ja täytä tietosi kohtaan PERUUTA TILAUS. Muistathan merkitä puhelinnumerosi, jotta myös tekstiviestimarkkinointi loppuu.
Poistu listalta

Voit myös kaikissa kanta-asiakasasioissa olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@voglia.fi ja ilmoittaa esimerkiksi markkinointikiellosta.