Kanta-asiakasjärjestelmä uudistui

Tiesitkö, että sinä olet yksi niistä 70 000 naisesta, jotka nauttivat Voglian kanta-asiakasohjelman eduista? Olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä, että teitä on niin paljon! Näin suuri määrä kanta-asiakkaita kertoo, että olemme onnistuneet palvelemaan teitä ja tekemään oikeita asioita.

EU:n tietosuojalakimuutoksen myötä kanta-asiakasjärjestelmämme uudistuu. Uudistuksessa ostoskertymän ja bonuksen käytön ehtoihin tulee muutoksia, mutta kuitenkin niin, että etusi säilyy aivan yhtä suurena. Saat jatkossakin kutsut ensimmäisenä kanta-asiakastapahtumiin ja alennusmyynteihin. 

BONUKSEN KERTYMINEN JA KÄYTTÖ 1.12.2017 ETEENPÄIN

Nykyinen ostoskertymä ja bonukset nollaantuvat uudistuksen yhteydessä. Jos olet jo vanhassa järjestelmässä päässyt lähelle bonusrajaa, muistamme sinua tervetulobonuksella.

- Yli 400 € ostoskertymästä karttuu 30 € bonus. Aikaa ostosten kerryttämiseen on kaksi vuotta.

- Saatuasi 30€ bonuksen on sinulla 6 kk aikaa käyttää se ostoksiisi Voglia myymälöissä. Ostostesi yhteydessä voit aina tarkistaa kuitilta oman henkilökohtaisen tilanteesi ja kertymän / bonuksen voimassaoloajan.

Huomaathan, että  uudistuksessa ostoskertymän ja bonuksen ehtoihin tulevat muutokset koskevat myymälöiden kanta-asiakkaita ei verkkokaupan rekisteröityneitä asiakkaita.

 


Heräsikö kysymyksiä?  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Puh. (03) 628 1870 (normaali puhelinmaksu) 
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)voglia.fi
Lähetä sähköpostia >
Voglia vaihde (03) 628 181