Denim. Se pukee sinua.

Voglian uudet materiaalit ja päivitetyt mallit vievät alun perin työvaatteeksi tarkoitetut farkut uudelle tasolle. Näistä nykyisistä joka paikan klassikoista on lupa käyttää kliseitä: istuvat kuin hansikas, ovat kuin toinen iho. Tutustu muutamiin tärppeihimme ja tule myymälään kertomaan ammattilaisillemme, millaista farkkua sinä etsit.

 

City-farkku

Katu-uskottava farkku, joka täyttää myös vastuullisen kuluttajan vaatimukset. Silloin valintasi on Eco Jeans –materiaalista valmistettu Slim Fit –farkku. Rouheiden farkkujen pariksi istuu hyvin rento neule tai T-paita. Vedä jalkaan kaupungilla mukavat tennarit tai rennot maiharit ja city-look on valmis.

ECO JEANS

Eco Jeans –materiaalin valmistuksessa tärkeimpiä kriteerejä ovat ympäristövaikutusten minimointi sekä vastuullisuus niin valmistusketjusta kuin kuluttajistakin. Norjalaisen Swan-merkin saaneen materiaalin kuidun tuotantoa ja kemikaalien käyttöä valvotaan tarkasti. Ekologisuudestaan huolimatta Eco Jeans on laadukas farkku joka kestää käytössä pitkään.

Osta »

Englanniksi:  Lue lisää ECO JEANS kangasvalmistaja ISKO:n sivuilta > 

 


Business-farkku

Etsikö jotain, jonka olemassaoloon et kiinnitä koko päivänä edes huomiota? Syvänsininen Slim Fit –mallinen, Deep Blue –materiaalista valmistettu farkku on tyylikäs valinta vaikkapa seminaaripäivään tai työreissuun. Joustava materiaali on miellyttävä pitkänäkin päivänä ja valkoisen puseron ja tumman jakun yhdistelmällä annat itsestäsi nuorekkaan mutta napakan vaikutelman. Jalkaan voit säästä riippuen vetäistä pitkät saapikkaat tai sirot korkkarit.

DEEP BLUE

Syvänsininen Deep Blue –farkku on helppo pitää ja huoltaa. Joustava ja kaikissa tilanteissa miellyttävän tuntuinen materiaali säilyttää sekä muotonsa että värinsä ahkerassakin käytössä. Siisteissä Deep Blue -farkuissa ei ole pesuefektejä.

Osta »


Bilefarkku

Paa-di-ba-piidi-paadi? Jos menokenkä vipattaa, kannattaa jalkaan vetäistä SuperStretch-materiaalista valmistetut Slim Fitit. Vaikka farkku on malliltaan napakka, muotoilee SuperStretch vartaloa juuri oikeista kohdista ja joustaa samalla vaikka minkälaisissa moveissa. Yläosaan voit ottaa vaikutteita vaikkapa trendistä 90-luvusta: nahkaa ja niittiä punkkareiden tyyliin tai ainakin pienilinssiset kissalasit asusteeksi nenälle.

SUPERSTRETCH

Joustava SuperStrech-materiaali myötäilee vartaloa kuin toinen iho. SuperStretch säilyttää napakkuutensa kovassakin käytössä ja vartaloa muotoilevat farkut hoikentavat siluettia.

Osta »


Arkifarkku

Haussa pitkäikäinen ja pettämätön pari? Rennon tyylikäs Regular Fit malli on arjen klassikko. Valitsemalla farkkuihisi tasaisenmustan Stay Black –materiaalin kuittaat samalla suorien arkihousujen tarpeen. Yläosaan voit valita lähes mitä tahansa neuleista ja valkoisista peruspuseroista Voglian mallistosta löytyviin värikkäisiin tunikoihin.

STAY BLACK

Rouheantyylikäs Stay Black on valmistettu 93-prosenttisesta napakasta puuvillasta, joka joustaa käytössä muotoaan menettämättä. Syvänmustan Stay Black -materiaalin patentoitu värinpitävyys varmistaa, että farkut säilyttävät intensiivisen värinsä pesusta toiseen.

Osta »


Viikonloppufarkku

Riittääkö pingottaminen? Viikonloppuna voit ottaa rennosti ja vetäistä jalkaan Classic Jeans –materiaalista valmistetut Comfort Fit –farkut. Näissä farkuissa on mukava istua jalat kippurassa sohvan nurkassa lukemassa mutta yhtä lailla pyörähtää vaikkapa puistokävelyllä. Vedä yläosaan rohkeaa kukkakuviota tai graafista kuvioa, niin osoitat omaksuneesi sesongin trendit.

CLASSIC JEANS

Housumaisesti laskeutuva Classic Jeans -materiaali on kevyt ja ilmava. Väljempiin malleihin soveltuva Classic Jeans on eläväpintainen kaunis kangasfarkku, jossa ei ole pesuefektejä.

Osta »


Aloitetaan yhdessä täydellisten farkkujen metsästys! Täydellisesti istuvat ja hyvän näköiset farkut löydät Voglia-myymälöistä ja Vogliashopista.


 

Slim Fit –farkkujen malli on kapea nilkkaan saakka: istuvat reidestä, napakat polvesta, tiukat pohkeesta, mutta silti mukavat käyttää.

Farkku on kaikkien tuntema klassikkomalli: rennon tyylikäs ja istuu koko pituudeltaan olematta kuitenkaan tiukka.  

Comfort Fit - farkuissa on helppo viihtyä: täydellisen mukava ja istuvuudeltaan rento housu on kauttaaltaan väljempi.