Asiakaspalvelu


 

VOGLIA-MYYMÄLÖIDEN JA VERKKOKAUPAN ASIAKASPALVELU:

Puh. (03) 628 1870 (normaali puhelinmaksu) 
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)voglia.fi
Voglia vaihde (03) 628 181

Asiakaspalvelu avoinna:
Arkisin klo 10-16 (pyhien aattoina auki 10-14)

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa Voglia-tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, saatavuustiedusteluissa, sekä opastaa tarvittaessa verkkokaupan tuotteiden valinnassa ja tilaamisessa. Me tunnemme tuotteemme, joten apu löytyy varmasti!
REKLAMAATIOT:

Tuotereklamaatio tulee aina tehdä tuotteen alkuperäiseen ostopaikkaan. Reklamaatio ei ole sama asia kuin tuotevaihto. Reklamoidessasi tuotteen, käänny siis sen liikeen puoleen, josta tuotteen ostit. Jos ostit Voglia  tuotteen tavaratalosta, tulee reklamaatio tehdä ko. tavarataloon.
Verkkokaupasta ostetun tuotteen reklamaatio
Voglian myymälöiden yhteystiedot


KLARNA-LASKUIHIN LIITTYVÄT TIEDUSTELUT:

Vogliashop tarjoaa asiakkaalleen mahdollisuuden valita maksutavaksi Klarnan tarjoaman laskun / osamaksun (lue lisää). Mikäli asia koskee maksuaikaa / eräpäivää tai muita laskutukseen liittyviä asiaa, tulee asiakkaan olla suoraan yhteydessä Klarnan asiakastukeen: 09 42599771 tai www.klarna.com


KANTA-ASIAKKUUS:

Myymälän kanta-asiakasohjelma:
Voglian kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista, kampanjoista, sekä muista kanta-asiakkaille suunnatuista eduista joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Myymälän kanta-asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus kerryttää rahan arvoisia bonuksia ostoksista Voglian myymälöistä. Kaikki kanta-asiakkaana tehdyt ostoksesi tallentuvat myös tietoihisi ja voimme niiden avulla palvella sinua entistä henkilökohtaisemmin asiointisi yhteydessä.

Voglian kanta-asiakkaaksi voit liittyä piipahtamalla myymälässä ja täyttämällä yhteystietolomakkeen. Kanta-asiakkuus edellyttää nimesi, kotiosoitteesi ja matkapuhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tallentamista yrityksen kanta-asiakasrekisteriin. Näitä henkilökohtaisia tietojasi käytämme tunnistautumiseen ostotapahtuman yhteydessä. Ilman erillistä markkinointikieltoa käytämme myös antamiasi yhteystietoja markkinointitarkoituksiin.

Kanta-asiakkuus on kortiton ja se on voimassa kaikissa Voglian omissa myymälöissä ympäri Suomen. Kanta-asiakastarjoukset ja bonuskertymät saat, kun kerrot nimesi ja osoitteesi kassalla ennen maksamista.


Verkkokaupan kanta-asiakasohjelma:
Verkkokaupan kanta-asiakkaaksi liityessäsi sinun tulee REKISTERÖITYÄ ensimmäisellä ostokerralla, vaikka olisitkin jo myymälän kanta-asiakas. Seuraavilla kerroilla riittää, kun kirjaudut luomillasi tunnuksilla. Verkkokaupan kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä tiedon sähköpostiisi uutuuksista, kampanjoista, sekä muista kanta-asiakkaille suunnatuista eduista. Muistathan aina kirjautua ennen ostosten tekoa, jotta näet näet kanta-asiakastarjoukset ja vain kanta-asiakkaille suunnatut erikoisedut.
Bonuksia ei verkkokauppa ostoista kuitenkaan kerry - eikä kertyneitä bonuksia voi verkkokaupassa käyttää.
Rekisteröidy jo tänään! 


Markkinointiviestien kieltäminen:

Jos et enää halua saada meiltä markkinointiviestejä, klikkaa oheista linkkiä ja täytä tietosi kohtaan PERUUTA TILAUS. Muistathan merkitä puhelinnumerosi, jotta myös tekstiviestimarkkinointi loppuu. Jos haluat päivittää yhteystietojasi, ota yhteys asiakaspalveluun.
Poistu listalta

Tietosuojaseloste


 

TallennaTallennaTallenna