Helppoa yhdisteltävää kesän mallistostaKesän mallisto on suunniteltu sinulle helpoksi. Mallistossa on pehmeää trikoota, hengittävää pellavaa, ja ilmavaa puuvilla-silkkiä. Kesän parhaat vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä olevia, jotta samoilla vaatteilla voi mennä Helsingistä Marrakechiin, säähän kuin säähän.


Nyt valitsimme helppoa trikoota ja eco-farkkua, jotka eivät silityksiä kaipaa. Kesän pukeutumisessa kaikki on kiinni asusteista. Saman mekon tai hameen voi pukea tennareilla kesätorille ja korkkareilla cocktailbaariin. Lomalle voi muutamilla vaatekappaleilla pakata toimivat matkavaatteet kun koko vaatekaappia ei tarvitse raahata mukaan.

Kauan kaivattu eco-farkkuhame on yksi kesän monikäyttöisimmistä vaatteista. Meidän farkkuhame on tehty Eco Jeans-materiaalista, joka on luomupuuvillaa ja kierrätettyä polyesteriä, jonka materiaali on peräisin kierrätetyistä muovipulloista. Se sopii trikoopaidan kanssa rannalle, tai farkkutakin ja korkkareiden kanssa kaupunkiin - ja kaikkeen siltä väliltä.

Helppo trikoopaita on kesän luottovaate. Sen voi pukea hameen sisään tai housujen päälle. Trikoopaita on mukavan rento ja yksityiskohdat tuovat siihen jujun. Joustavissa vaatteissa on mukava matkustaa ja nauttia kesästä.

 Tutustu Marjaanan ja Isabellan suosikkeihin tästä!