Voglia Suomi 100 -juhlamallisto

Tulossa juhlien juhlat

Huikean monipuolinen ja moniulotteinen Voglia Suomi 100 –juhlamallisto vaatettaa ihan jokaisen suomalaisen naisen, ihan jokaiseen loppuvuoden juhlaan. Toisaalta useat malliston vaatteet soveltuvat myös osaksi arkea oman vaatekaapin suosikkeihin yhdistettynä. Juhlitpa sitten akateemisen arvokkaasti, työkavereiden kanssa tyylillä tai yhdessä ystävien seurassa, tilanteeseen ja tunnelmaan sopivat vaatteet löydät tästä mallistosta.

Malliston hallittu ja arvokkaan tyylikäs värimaailma on klassinen mutta samalla ajankohtainen: lumenvalkeaa, pehmeää puuteria, yön mustaa, tähtitaivaan hopeaa ja kimaltavaa kultaa.

Tyylikkään vaalea, aistikkaan hohtava jacquard-kankainen jakku sekä yhteensopivat hame ja kotelomekko henkivät ajatonta arvokkuutta. Lähes mihin tahansa tilaisuuteen sopivassa kokonaisuudessa on ripaus Grace Kellyä ja Jacqueline Kennedyä, eikä se tarvitse seurakseen välttämättä minkäänlaisia asusteita.

Koko juhlamallisto on suunniteltu siten, että asut ovat siroja ja linjakkaita, mutta päällä mukavia. Hyvin istuvissa, tyylikkäissä vaatteissa on helppo edustaa, hymyillä, unohtaa jännittäminen ja keskittyä juhlimaan onnellisena ja iloisena.

Voglia Suomi 100 -juhlamallisto

Näiden juhlavien paitojen kanssa leikittely ei rajoitu vain tiettyihin tärkeisiin päiviin, vaan farkkujen ja nilkkurien kanssa syntyy rouhea kontrasti myös ihan tavalliseen arkeen. Juhlaan paidat sopivat hyvin niin hameen kuin myös malliston mustien, leveiden housujen kanssa. Samaisten housujen pariksi sopii myös nauhasomisteinen, musta-kultainen neulejakku tai musta toppi, jonka päälle voi kietaista hopeaa, kultaa tai raitoja välkehtivän ihmehuivin.

Voglia Suomi 100 –juhlamalliston pitkät iltapuvut huokuvat klassista eleganssia. Merenneitolinjaiseen mustaan iltapukuun on yhdistettävissä samasta materiaalista valmistettu, mekkoon täydellisesti istuva bolero.

Juhlitpa sitten työkavereiden kanssa tyylillä tai yhdessä ystävien seurassa, sopivat vaatteet löydät tästä mallistosta