KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄ UUDISTUU

Myymälöiden kanta-asiakas: käytä nykyinen bonuksesi marraskuun loppuun mennessä!

Tiesitkö, että sinä olet yksi niistä 70 000 naisesta, jotka nauttivat Voglian kanta-asiakasohjelman eduista? Olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä, että teitä on niin paljon! Näin suuri määrä kanta-asiakkaita kertoo, että olemme onnistuneet palvelemaan teitä ja tekemään oikeita asioita.

EU:n tietosuojalakimuutoksen myötä kanta-asiakasjärjestelmämme uudistuu. Uudistuksessa ostoskertymän ja bonuksen käytön ehtoihin tulee muutoksia, mutta kuitenkin niin, että etusi säilyy aivan yhtä suurena. Saat jatkossakin kutsut ensimmäisenä kanta-asiakastapahtumiin ja alennusmyynteihin. 

1.12.2017 tapahtuva järjestelmämuutos ei edellytä kanta-asiakkailta toimenpiteitä. Nykyinen bonus kannattaa kutenkin käyttää pois marraskuun loppuun mennessä, jotta saat parhaan hyödyn uudistuksesta!

BONUKSEN KERTYMINEN JA KÄYTTÖ 1.12.2017 ETEENPÄIN

Nykyinen ostoskertymä ja bonukset nollaantuvat uudistuksen yhteydessä. Jos olet jo vanhassa järjestelmässä päässyt lähelle bonusrajaa, muistamme sinua toki tervetulobonuksella.

- Yli 400 € ostoskertymästä karttuu 30 € bonus. Aikaa ostosten kerryttämiseen on kaksi vuotta.

- Saatuasi 30€ bonuksen on sinulla 6 kk aikaa käyttää se ostoksiisi Voglia myymälöissä. Ostostesi yhteydessä voit aina tarkistaa kuitilta oman henkilökohtaisen tilanteesi ja kertymän / bonuksen voimassaoloajan.

Huomaathan, että  uudistuksessa ostoskertymän ja bonuksen ehtoihin tulevat muutokset koskevat myymälöiden kanta-asiakkaita ei verkkokaupan rekisteröityneitä asiakkaita.

 


Oman ostoskertymäsi voit tarkistaa Voglia-myymälästä. Katso lähin myymäläsi tästä >

Heräsikö kysymyksiä?  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Puh. (03) 628 1870 (normaali puhelinmaksu) 
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)voglia.fi
Lähetä sähköpostia >
Voglia vaihde (03) 628 181