Syksy 2017 Mystic Flowers

Syyskukat syvissä sävyissä

Tänä syksynä vaatteet pursuilevat kukkia. Koko kesän ajan katukuvaa kaunistanut kukkakuosi onkin yhä yksi tärkeimmistä muotitrendeistä, mutta heleiden ja hentojen sävyjen sijaan väreinä nähdään nyt vahvaa luumua, petrolia, tummansinistä ja grafiittia. Voimakkaista väreistä huolimatta yleisvaikutelma ei ole synkkä vaan ennen kaikkea elegantti.

Voglian Mystic Flowers –mallisto kukkii väljinä tunikoina ja kauniisti laskeutuvina paitoina, jotka saavat uutta ilmettä tyylikkäistä leikkauksista ja romanttisista rypytyksistä.

Malliston materiaaleina on joustavaa trikoota, laskeutuvaa viskoosia ja miellyttäviä sekoitekankaita. Yksivärisestä trikoosta valmistettu kietaisupaita sopii jakkujen ja neuletakkien alle arkeen kun taas viskoosi-elastaanitrikoosta valmistetut himmeästi kiiltävät juhlatopit sekä laskoksellinen juhlapusero vaikkapa syksyn iltamenoihin. Värivaihtoehtoja ovat yönsininen, musta, lumivalkea ja beige. Samaa materiaalia ovat myös maalausmainen kuosipusero sekä -tunika.

Mystic flowers

Alaosaa vaihtamalla kukikas kokonaisuus muuttuu ultranaisellisesta särmikkääksi ja päinvastoin. Mystic Flowers -mallistoon kuuluvien luumunväristen 5-taskufarkkujen rinnalla voi vuorotella Voglian aiempien mallistojen mustia Stay Black- tai tummansinisiä Deep Blue –farkkuja, joita on tarjolla kolmelle eri vartalotyypille. Pehmeämpi vaikutelma puolestaan syntyy yhdistämällä kukikkaan yläosan puntoneuloksesta valmistettuun trumpettihelmahameeseen. Samasta puntoneuloksesta on valmistettu myös luumunvärinen kokomekko.

Mystic Flowers –malliston kruunaavat viininpuna-mustat ja harmaa-mustat ponchot. Kauniisti laskeutuvat ponchot sopivat niin takin korvikkeeksi kuin sisäkäyttöön osaksi asua.

Monipuolisesti yhdisteltävä uutuusmallisto