Syksy 2017 Golden Moonlight

Nouse arjen yläpuolelle

Moonlight on täydellinen mallisto syksyn ja talven kameleonteille. Naisellisen rento kokonaisuus antaa vapaat kädet erilaisten yhdistelmien rakentamiseksi tarjoten ajankohtaisia ja trendikkäitä vaatteita, jotka kestävät aikaa.

Tummasävyisen malliston materiaaleina on ylellistä puuvillasatiinia, laadukasta puuvillaa ja laskeutuvaa neulosta. Hienovaraisen juhlavassa laskostetussa paidassa tuikkivat kultaiset tähdet ja mustavalkoisessa neulosmekossa sekä -tunikassa kiemurtelevat graafiset lehvät. Kuvioiden lisäksi mallistoa elävöittävät erilaiset röyhelökaulukset, trumpettihihat, pitsisomisteet sekä tarkkaan harkitut leikkaukset, jotka eivät välttämättä kaipaa seurakseen muuta kuin upeasti istuvat samettihousut.

Golden Moonlight

Tähtien tuike, pörröinen pehmeys ja pitsin pilke kääntyvät tarvittaessa kuitenkin työpäivän takuuvarmoista valinnoista iltamenojen ykkösiksi parilla taktisella asustevaihdolla. Riisu varsikengät ja pujahda korkkareihin, ripusta korviin suuret korut tai pue peruspaidan päälle Moonlight-malliston pörröjakku. Korosta vielä silmiä syksyn meikkitrendejä mukaillen ja katoa yön pimeyteen talviponcho hulmahdellen.

Syksyn ja talven kameleonteille

Ajankohtaisia vaatteita, jotka kestävät aikaa