Syksy 2017 Blue Berry Wood

Aika siirtyä eteenpäin

Koska kesä ei ainakaan säiden puolesta jättänyt juuri muisteltavaa, kannattaa katse kääntää syksyn kuulauteen ja alkavan työkauden vaatetukseen.

Orastavan syksyn muodissa vahvoja teemoja ovat päästä varpaisiin ulottuvat printit, kerroksellisuus ja vaatteiden yhdisteleminen. Muotokieleltään valuvia, pitkälinjaisia mekkoja, paitoja, neuletakkeja, housuja ja neulepuseroita yhdistellään jälleen ennakkoluulottomasti, 80- ja 90-lukujen tapaan – toki vuoteen 2017 päivitettynä. Romanttisuus näkyy rypytyksissä, frilloissa ja siroissa leikkauksissa, mutta myös kiiltäväpintaisissa paidoissa, pörröisissä materiaaleissa ja pienissä kuoseissa.

Voglian syksy tuo luonnon lähelle ja siirtää ruskan värit kankaalle olematta kuitenkaan synkkä tai raskas. Moderneissa, luontoa imitoivissa kuvioissa läikähtelee vielä kevään ja kesän herkkyys mutta myös alkavan arjen särmä. Mallistot ovat skandinaavisen naisellisia, selkeälinjaisia ja monikäyttöisiä. Asuja yhdistelemällä sekä asusteita ja kenkiä vaihtelemalla tunnelma muuttuu kameleonttimaisesti herkästä hipihtävään ja juurevasta juhlavaan.

Blue Berry Wood

Mustikkainen Blue Berry Wood vetää yhteen syyspukeutumisen kaikki elementit. Tyylikäs tummansininen istuu arkeen tai iltamenoihin sellaisenaan, mutta tarjoaa myös hyvän pohjan kuosittelulle. Naiselliset paitajakut, kotelomekot, minimekekotunikat ja neulosmekot on helppo asustaa sään ja fiiliksen mukaan paksuilla sukkahousuilla, vöillä tai vaikkapa tennareilla. Mustikan seurana nauhamaisissa, kukallisissa ja pisaroivissa kuoseissa vilahtelee kanelia, ruskan sävyjä, mustaa ja vaaleanpunaista. Mallistoon kuuluvat myös tummansiniset takuuistuvat Deep Blue –farkut, joiden sävy kestää pesusta pesuun.

Deep Blue-farkkujen sävy kestää