Kanta-asiakkuus

Myymälän kanta-asiakasohjelma:

Voglian kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista, kampanjoista, sekä muista kanta-asiakkaille suunnatuista eduista joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Myymälän kanta-asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus kerryttää rahan arvoisia bonuksia ostoksista Voglian myymälöistä. Voglian kanta-asiakkaaksi voit liittyä piipahtamalla myymälässä ja täyttämällä yhteystietolomakkeen. Kanta-asiakkuus edellyttää joko matkapuhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen luovuttamista yrityksen markkinointikäyttöön. Tietoa kuukausittain vaihtuvista eduista saat myös Facebookista ja nettisivuiltamme.
Kanta-asiakkuus on kortiton ja se on voimassa kaikissa Voglian omissa myymälöissä ympäri Suomen. Kanta-asiakastarjoukset ja bonuskertymät saat, kun kerrot nimesi kassalla ennen maksamista.
Liity jo tänään!

Oletko jo myymälän kanta-asiakkaamme? Järjestelmämme uudistuu 1.12.2017. Lue lisää >

 

Verkkokaupan kanta-asiakasohjelma:
Verkkokaupan kanta-asiakkaaksi liityessäsi sinun tulee REKISTERÖITYÄ ensimmäisellä ostokerralla, vaikka olisitkin jo myymälän kanta-asiakas. Seuraavilla kerroilla riittää, kun kirjaudut luomillasi tunnuksilla. Verkkokaupan kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä tiedon sähköpostiisi uutuuksista, kampanjoista, sekä muista kanta-asiakkaille suunnatuista eduista. Muistathan aina kirjautua ennen ostosten tekoa, jotta näet näet kanta-asiakastarjoukset ja vain kanta-asiakkaille suunnatut erikoisedut. 
Bonuksia ei verkkokauppa ostoista kuitenkaan kerry - eikä kertyneitä bonuksia voi verkkokaupassa käyttää.
Rekisteröidy jo tänään! 

Jos haluat poistua sähköpostilistaltamme, klikkaa oheista linkkiä ja täytä tietosi kohtaan PERUUTA TILAUS. Muistathan merkitä puhelinnumerosi, jotta myös tekstiviestimarkkinointimme loppuu.
Poistu listalta